Despre mine

Contact Fotograf de zambete

Buna!

Ma bucur mult ca ai ajuns in acest loc atat de special pentru mine. Vrei sa afli cine sunt eu? O sa iti povestesc imediat o mica parte din ceea ce sunt, ceea ce cred, ceea ce simt.

Numele meu este Alexandra si sunt fotograf. Sunt un om cald, dedicat pasiunii mele si pot face minuni cu aparatul de fotografiat. Iubesc ceea ce fac, iar fotografia este modul meu de a ma exprima. Pentru tine surprind momentul, emoția, gingasia, puritatea si “opresc” timpul.

 

“Fotograf de zambete” a aparut din pasiunea mea pentru fotografie si din dragoste pentru copii.

 

Ma fascineaza linistea pe care acestia o transmit in primele zile din viata si cat de repede apar schimbari in trasaturile lor.

Cred cu tarie ca fotografia surprinde trairi si nu decoruri, vorbeste un limbaj universal. Fiecare cadru pe care il realizez este o particica din gingasia efemera a primelor zile de viata ale bebelusului tau. Iar cand in studioul meu se afla o minune plamadita cu grija de cei mai iubitori parinti, rezultatele sunt cele mai emotionante amintiri.

Fotografiile sunt amintiri de suflet, sunt bucuria de a te intoarce in timp pentru a savura din nou primele grimase inocente si primul zambet al bebelusului tau.

 

"Zambetul este fericirea care se afla chiar sub nasul tau."

Tom Wilson