fbpx
_ARP7281

Basic - 500 lei

Sedinta foto profesionala in studio

20 fotografii

2 tinute

2 decoruri

Durata sedintei: 30 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

 

Classic - 650 lei

Sedinta foto profesionala in studio

30 fotografii

2 tinute

2 decoruri

Durata sedintei: 45 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Premium - 1100 lei

Sedinta foto profesionala in studio

40 fotografii

2 tinute

2 decoruri

1 album foto (20x20, 20 pagini, coperta din material textil)

Durata sedintei: 60 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Intrebari frecvente

Sedinta foto se programeaza cu aproximativ 4 saptamani in avans.

Ma poti contacta folosind oricare dintre mijloacele de comunicare (telefon, Facebook, mail, Instagram). Le gasesti pe toate la sectiunea “Contact”.

Sedinta foto se poate desfasura in studioul meu sau in aer liber, in functie de pachetul ales.
Studioul este dotat cu toate echipamentele pentru realizarea cadrelor vazute in portofoliu. Acesta este situat in zona centrala, usor accesibil, iar in curtea interioara vei gasi un loc de parcare.
Am amenajat spatiul astfel incat, in timpul sedintei foto, sarbatoritul si parintii sa se simta cat mai aproape de confortul propriului camin.

La sedinta foto vino cu cel mic imbracat cat mai lejer si usor de dezbracat. Lasa hainutele frumoase dar incomode pentru atunci cand iesi in oras. Recuzita studioului este formata din hainute special create pentru sedintele foto de catre furnizorii mei, care aleg cu grija texturi prietenoase cu pielea blanda a micutului.

Nu, tortul il vei achizitiona separat, de la un furnizor preferat de tine, in forma, greutatea si cu ingredientele preferate. Iti recomand totusi sa eviti ciocolata si ingredintele de culoare rosie. Nu vor arata prea bine atunci cand sarbatoritul se va murdari cu ele.
Dupa ce se va juca cu tortul, micutul vostru va fi lipicios si delicious. La studio exista suficiente servetele umede. Daca folosesti unele speciale, le poti aduce pe acelea.

Da, fratiorul/surioara mai mare poate participa la sedinta foto. De precizat faptul ca fratiorul/surioara mai mare, impreuna cu mama si tatal, participa la sedinta foto atunci cand pachetul ales este cel CLASSIC sau PREMIUM. Pachetul BASIC este doar pentru sarbatorit.

Sedinta foto aniversara / Smash The Cacke este dedicata sarbatoritului si familiei - mama, tatal si fratiorul/surioara. Pentru a profita la maxim de timpul alocat nu pot participa alte rude.

Numarul fotografiilor pe care le vei primi depinde de pachetul ales. Pe parcursul sedintei foto voi face mai multe cadre, incercand sa surprind fiecare grimasa, emotie si gest. In urmatoarele 3 zile vei primi un link cu fotografiile in format brut, la rezolutie mica si insotite de logo, din care le vei alege pe acelea pe care doresti sa le primesti. Daca doresti mai multe fotografii decat numarul mentionat in pachetul ales, vei plati un cost suplimentar pentru fiecare fotografie aleasa in plus.
Toate fotografiile selectate vor fi atent editate, inainte de a ajunge la tine.
Nu livrez fotografiile brute. Intregul meu portofoliu este alcatuit din imagini procesate si sunt sigura ca decizia de a-mi trece pragul studioului ai luat-o tinand cont de calitatea acestora si nu de felul in care au aratat inainte de editare.
Termenul de predate al materialelor este de maximum 21 de zile lucratoare.