fbpx
sedinta foto maternitate (1)

Basic - 500 lei

Sedinta foto profesionala in studio

15 fotografii

2 tinute

Durata sedintei: 30 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Classic - 700 lei

Sedinta foto profesionala in studio

30 fotografii

3 tinute

Durata sedintei: 45 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Premium - 1200 lei

Sedinta foto profesionala in studio

40 fotografii

4 tinute

1 album foto (20x20, 20 pagini, coperta din material textil)

Durata sedintei: 60 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Intrebari frecvente

Sedinta foto de maternitate se programeaza cu aproximativ 4 saptamani in avans.

Este recomandat ca sedinta foto de maternitate sa se faca in saptamanile 30-35 de sarcina. Atunci burtica ta de graviduta va fi suficient de mare pentru a iesi in evidenta in fotografii.

Ma poti contacta folosind oricare dintre mijloacele de comunicare (telefon, Facebook, mail, Instagram). Le gasesti pe toate la sectiunea “Contact”.

Sedinta foto se poate desfasura in studioul meu sau in aer liber, in functie de pachetul ales.

Studioul este dotat cu toate echipamentele pentru realizarea cadrelor vazute in portofoliu. Acesta este situat in zona centrala, usor accesibil, iar in curtea interioara vei gasi un loc de parcare.

Am amenajat spatiul astfel incat in timpul sedintei foto sa te simtiti cat mai aproape de confortul propriului camin.

Pentru aceasta sedinta foto iti recomand sa ai un machiaj natural si o coafura lejera.  Burtica, dar si mainile tale vor fi in prim-plan, asa ca iti recomand sa ai manichiura facuta.

Recomandat ar fi sa nu poti in ziua sedinte foto haine mulate sau alte piese vestimetare care pot lasa semne.

Da, la sedinta foto poate participa si sotul impreuna cu fratiorul/surioara mai mare.

Recuzita studioului pentru sedinta foto de maternitate este formata din body-uri din catifea sau din dantela, rochii mulate sau vaporoase, cu maneci sau fara. Daca doresti, putem discuta si despre alte piese vestimentare pe care le poti aduce tu de acasa. Daca doresti sa ai fotografii doar in lenjerie, iti recomand ca aceasta sa fie uni, nude, masura potrivita, in care sa te simti confortabil.

Vei face fotografii desculta. Daca iti doresti ca in anumite fotografii sa porti pantofi cu toc, acestia trebuie sa fie curati pe talpa.

Tinuta sotului si a fratiorului/surioarei trebuie sa fie una casual, in culori uni. Daca doresti, poti aduce o ecografie a bebelusului, o pereche de botosei sau prima lui jucarie.

In functie de pachetul ales, sedinta poate dura pana la 3 ore. In acest timp se vor schimba 2-3 tinute si vom lua pauze scurte de cate ori vei simti nevoia.

(Draga viitoare mamica, pregateste taticul de acasa! Spune-i cat dureaza sedinta foto, nu il lasa sa afle cand ajunge la studio! Majoritatea taticilor isi pierd repede rabdarea iar astfel atmosfera devine una apasatoare si nepotrivita desfasurarii sedintei foto.)

Numarul fotografiilor pe care le vei primi depinde de pachetul ales. Pe parcursul sedintei foto voi face mai multe cadre, incercand sa surprind fiecare grimasa, emotie si gest. In urmatoarele 3 zile vei primi un link cu fotografiile in format brut, la rezolutie mica si insotite de logo, din care le vei alege pe acelea pe care doresti sa le primesti. Daca doresti mai multe fotografii decat numarul mentionat in pachetul ales, vei plati un cost suplimentar pentru fiecare fotografie aleasa in plus. Toate fotografiile selectate vor fi atent editate, inainte de a ajunge la tine.

Nu livrez fotografiile brute. Intregul meu portofoliu este alcatuit din imagini procesate si sunt sigura ca decizia de a-mi trece pragul studioului ai luat-o tinand cont de calitatea acestora si nu de felul in care au aratat inainte de editare.

Termenul de predate al materialelor este de maximum 21 de zile lucratoare.

Da, in colaborare cu un artist care face astfel de picturi, cu care te pot pune in legatura pentru a discuta toate detaliile. Costul picturii este separat de cel al pachetelor de servicii foto oferite de mine, si-l poti afla direct de la colega mea. Ia in calcul, in functie de complexitate, 1-2 ore pentru realizarea picturii, la care se adauga timpul pentru realizarea sedintei foto din pachetul ales.