fbpx
Sedinta foto nou-nascut

Basic - 700 lei

Sedinta foto profesionala in studio

10 fotografii

2 tinute (bebe infasat)

Durata sedintei: 45 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Classic - 850 lei

Sedinta foto profesionala in studio

30 fotografii

3 tinute

Durata sedintei: 90 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Premium - 1400 lei

Sedinta foto profesionala in studio

35 fotografii

4 tinute

1 album foto (20x20, 20 pagini, coperta din material textil)

Durata sedintei: 120 de minute

Cost fotografii suplimentare: 20 lei/buc

Termen livrare: 20 zile lucratoare

Intrebari frecvente

Programarea sedintei foto se face din timpul sarcinii, de preferat cu aproximativ o luna de zile inainte de data nasterii. Atunci vom stabili o zi de principiu. Daca se intampla ca nasterea sa aiba loc mai devreme sau mai tarziu, astept un semn de la tine pentru a modifica data.

Este recomandat ca sedinta foto sa se faca in primele 14 zile de viata ale bebelusului. In aceasta perioada micutul doarme profund majoritatea timpului si astfel putem sa realizam fotografii extraordinare fara a-i crea disconfort.

Ma poti contacta folosind oricare dintre mijloacele de comunicare (telefon, Facebook, mail, Instagram). Le gasesti pe toate la sectiunea “Contact”.

Sedinta foto are loc in studioul meu, dotat cu toate echipamentele pentru realizarea cadrelor vazute in portofoliu. Acesta este situat in zona centrala, usor accesibil, iar in curtea interioara vei gasi un loc de parcare.
Am amenajat spatiul astfel incat, in timpul sedintei foto, nou-nascutul si parintii sa se simta cat mai aproape de confortul propriului camin. Nu de putine ori, si parintii au adormit pentru cateva minute pe canapeaua confortabila.

Pentru a fotografia nou-nascutul in pozitiile pe care le-ai vazut in portofoliul meu, acesta trebuie sa doarma profund, asa ca ar ajuta daca vei reusi sa il tii treaz macar o ora inainte de a ajunge la studio. In functie de programul de alaptare al nou-nascutului, la fel de ajutor ar fi si daca vei putea sincroniza urmatoarea lui masa cu momentul in care ne vom intalni.

Ia cu tine mancarea bebelusului, in cazul in care acesta nu este hranit exclusiv la san, scutece si suzeta. Suzeta il va ajuta pe bebelus sa se linisteasca pe parcursul sedintei.
Pentru cadrele de familie iti recomand haine de culoare uni care sa nu distraga atentia de la bebelus.

Da, fratiorul/surioara mai mare poate participa la sedinta foto. In aceasta situatie vom incepe cu cadrele de familie dupa care este recomandat ca ace(a)sta sa nu ramana pana la finalul sedintei foto, evitand astfel plictiseala. Cu siguranta taticul sau un alt insotitor poate sa plece cu el/ea catre casa, parc sau un loc de joaca.
De precizat faptul ca fratiorul/surioara mai mare, impreuna cu mama si tatal, participa la sedinta foto atunci cand pachetul ales este cel CLASSIC sau PREMIUM. Pachetul BASIC este doar pentru bebelus.
Sedinta foto de nou-nascut este dedicata acestuia si familiei - mama, tatal si fratiorul/surioara. Pentru a profita la maxim de timpul alocat, nu pot participa alte rude.

Timpul variaza in functie de pachetul ales. Pe langa fotografierea propriu-zisa a bebelusului este nevoie de timp pentru a-l pregati. Hranirea, schimbarea scutecului, pozitionarea, toate acestea necesita timp suplimentar.

(Draga mamica, pregateste taticul de acasa! Spune-i cat dureaza sedinta foto, nu il lasa sa afle cand ajunge la studio! Majoritatea taticilor isi pierd repede rabdarea iar astfel atmosfera devine una apasatoare si nepotrivita desfasurarii sedintei foto.)

In timpul sedintei foto bebelusul va fi fotografiat mai mult dezbracat fiind necesar ca temperatura in studio sa fie mai mare decat in mod normal, pentru a se simti confortabil.
Recomand parintilor sa aiba haine lejere si subtiri.

Numarul fotografiilor pe care le vei primi depinde de pachetul ales. Pe parcursul sedintei foto voi face mai multe cadre, incercand sa surprind fiecare grimasa, emotie si gest. In urmatoarele 3 zile vei primi un link cu fotografiile in format brut, la rezolutie mica si insotite de logo, din care le vei alege pe acelea pe care doresti sa le primesti. Daca doresti mai multe fotografii decat numarul mentionat in pachetul ales, vei plati un cost suplimentar pentru fiecare fotografie aleasa in plus.
Toate fotografiile selectate vor fi atent editate, inainte de a ajunge la tine.
Nu livrez fotografiile brute. Intregul meu portofoliu este alcatuit din imagini procesate si sunt sigura ca decizia de a-mi trece pragul studioului ai luat-o tinand cont de calitatea acestora si nu de felul in care au aratat inainte de editare.
Termenul de predate al materialelor este de maximum 21 de zile lucratoare.